Globe PropertiesGlobe Properties is een dynamisch kantoor, anders dan een klassiek vastgoedagentschap.

Ons doel is om ons te onderscheiden en diensten aan te bieden die uniek zijn aan ons eigen concept.


Onze specialiteiten

Verkoop & Verhuur

De verkoop van een woning is hedendaags niet meer vanzelfsprekend. Het vergt vooral een professionele aanpak en Globe Properties is hierbij uw ideale partner.

Wij gaan tot het uiterste om uw eigendom te verkopen aan een zo hoog mogelijke prijs op een korte termijn MAAR voor ons is het belangrijk om eerst een echte vertrouwensrelatie op te bouwen met de klant waarbij communicatie en transparantie een belangrijke rol spelen.

Wenst u een discrete verkoop van uw woning, dan garanderen wij u dat wij heel tactvol omgaan met de verkoop en uiteraard hebben wij in ons aankoopbestand klanten die op zoek zijn naar een (off market) pand of misschien wel uw woning.

Voor ons is elk pand uniek en vraagt daarom steeds een aangepaste marketing.

Wij maken zowel gebruik van online als offline marketing. Via sociale media, onze website, de SEO, netwerk van makelaars, direct mailing campagnes,… en flyers die we zelf verspreiden, garanderen wij u een maximale belichting van uw woning.

 

Heeft u een woning te huur ? Dan gaan wij op zoek naar de ideale huurder via een uitgebreide en efficiënte screening van de kandidaten. Wij staan in voor de opmaak van het huurcontract, de waarborg, brandverzekering, plaatsbeschrijving, overzetting van de tellers, sleuteloverdracht enz.

Wenst u ook dat wij het rentmeesterschap op ons nemen, dan staan wij hiervoor graag ter beschikking.Aankoop


Net zoals bij de verkoop van een woning, komt er ook heel wat stress kijken bij de aankoop van een woning.

Wij zijn uniek in de streek als erkend aankoopmakelaar. Dat betekent dat wij u als koper begeleiden van A to Z doorheen het volledige aankoopproces.

Door onze kennis en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en ons uitgebreid netwerk met verkoopmakelaars over het hele land kunnen wij zelfs panden voor u vinden die zelfs nog niet op de markt aanwezig zijn.

Globe Properties begeleidt u ook in de zoektocht naar een financiële instelling. Buitenlandse aankopers die in België een lening willen aangaan, moeten rekening houden met een paar voorwaarden. Ook hier is Globe Properties uw ideale partner.

Wenst u een pand aan te kopen als investering en zoekt u een “property manager”/rentmeester, dan verzorgen wij deze dienst graag voor u.Relocation agency for expats


Ook hier is Globe Properties uw unieke partner (voor zowel particulieren als bedrijven) en uiteraard ligt onze focus eveneens op “kwaliteit”.

Of u nu al in België bent of nog in het buitenland, wij helpen u doorheen deze stressvolle periode.

Naast onze efficiente huizenjacht bieden wij nog tal van andere diensten aan en brengen wij u in contact met de juiste persoon in geval van specifieke vragen of problemen.

Wij werken nauw samen met een aantal partners voor oa de verhuis van uw meubelen, verhuis van uw huisdieren, tax consultants, banken, verzekeringen, enz.


Wenst u graag meer info?


Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.

BIV: sectorprotocol: Sectorprotocol_NL_3.pdf (mcusercontent.com)