NL FR EN

Het team

Wij helpen je graag verder.

“Na een aantal jaren succesvolle ervaring in een vastgoedkantoor merkte ik dat er ook bij vele mensen nood is aan een professionele begeleiding in hun zoektocht naar een woning. Na het behalen van mijn BIV nummer als erkend vastgoedmakelaar ging ik op zoek naar een geschikte opleiding als aankoopmakelaar, ook wel vastgoedcoach genoemd. Deze opleiding heb ik met vrucht beëindigd en vandaag wil ik me 100% inzetten voor deze nieuwe uitdaging.

Tot binnenkort!”


Marleen Kentane


Ik werk voornamelijk à la carte. 
Dat betekent dat ik u ondersteun bij alle facetten van het zoeken naar een huis. 
U bent uniek en mijn doel is om u persoonlijk te helpen. 
Als u advies nodig heeft, sta ik tot uw dienst !


"Sinds kleins af aan ging ik op vakanties van Europese landen naar het Midden-Oosten. In mijn laatste jaar van mijn bacheloropleiding besloot ik in het buitenland te gaan studeren. Met het Erasmus-uitwisselingsprogramma verhuisde ik naar San Sebastian in het noorden van Spanje. Ik had een geweldige tijd in deze charmante stad en hield van het rondreizen.

Tijdens mijn Masteropleiding bezocht ik Marrakech, Marokko, twee keer en was verrast door de sprookjesachtige stad. Gefascineerd door verschillende talen, culinaire gerechten, culturen, enz. besloot ik een road trip door het hele land te maken.

Mijn eerste expat-missie was een feit, want ik combineerde reizen met een eerste werkervaring in HR in Casablanca." 


Lynn D'hoe


Mijn moeder, die ook graag reist, kwam me opzoeken in Marokko. We gingen de stad verkennen en bezochten de Hassan II Moskee. Het is de grootste nog functionerende moskee in Afrika en de 7de grootste ter wereld. De minaret is met 210 meter de op één na hoogste minaret ter wereld.

Door Covid-19 werd mijn avontuur onderbroken en na 14 maanden vloog ik terug naar België. Zoals vele expats liet ik mijn huisdier niet achter en nam haar mee op het vliegtuig naar België. Reizen met een huisdier vergt heel wat organisatie! In de meeste landen dien je maanden op voorhand te beginnen om de documenten te regelen. Zo niet, dan kan het dier in België geweigerd worden. Als u besluit uw dierbare huisdier mee te nemen, laat het ons weten en wij zullen u informeren.