Globe Properties, uw strategische partner


Wegens succesvolle samenwerkingen met privépersonen, gaat Globe Properties nu ook op zoek naar partnerships met bedrijven die expats tewerkstellen.Wie zijn wij?

Globe Properties bestaat uit de oprichter, Marleen Kentane, die oorspronkelijk de zaak opstartte als standaard vastgoedmakelaar: Verkoop & Verhuur. Als dochter van Marleen besloot ik, Lynn D’hoe, om na enkele jaren ook in de zaak te treden en mij te specialiseren in de Relocation van Expats. Na veertien maanden zelf expat te zijn, weet ik exact welke hindernissen expats in een nieuw land doorstaan. Onze diensten zorgen er dan ook voor dat onze klanten zonder enige stress aan hun nieuwe avontuur kunnen starten.


Waaruit bestaan onze diensten?

Globe Properties regelt alles van A-Z. Naast het vinden van de geschikte locatie (om te huren of te kopen) verzorgen wij ook de administratie, regelen we het huurcontract/verkoopovereenkomst en halen we de sleutels op. Vaak behandelen we deze zaken wanneer de expat nog in zijn huidige land verblijft. In geval dat de meubels eerder aankomen dan de klanten, zijn wij er aanwezig om de verhuizers binnen te laten. Net zoals de expats ophalen aan de luchthaven, het trein station of voorlopige verblijfplaats in België kan door ons geregeld worden.

Daar blijft het echter niet bij. Indien gewenst, gaan wij voor onze klanten “the extra mile”. Globe Properties vergezelt de expats naar het stadhuis voor hun inschrijving, net zoals bij het openen van een bankrekening of de internetaansluiting. Indien onze klanten kinderen hebben, zoeken wij naar de gepaste (internationale) scholen en bieden wij contacten voor taalcursussen of jobs voor de partner. Andere wensen kunnen bijkomend aangevraagd worden.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Aangezien uw bedrijf reeds met expats werkt, of gefusioneerd is met een andere organisatie waar expats tewerkgesteld worden, zouden we graag de opportuniteit benutten om een partnership aan te gaan.

We zijn op de hoogte dat vele bedrijven reeds een Expat / Relocation Department hebben, of dat de HR enkele Expat zaken organiseert. Toch werden we door expats er meermaals op gewezen dat onze (extra) diensten vaak niet door hun bedrijf werden aangeboden. In dit geval kan Globe Properties ook een mooie aanvulling op jullie standaard diensten zijn.

In tegenstelling tot andere, vaak grote relocation companies zijn wij een klein bedrijf. Dit maakt het mogelijk om net heel persoonlijk én kwalitatief te werk te gaan. Daarbovenop maken wij ons 7/7 beschikbaar, waardoor we zowel uw bedrijf als uw expats een snelle respons kunnen garanderen. Onze taak is om vooral uw tijd en energie te besparen, zodat de expat onmiddellijk operationeel kan zijn in uw bedrijf.

Wij kunnen reeds verschillende reviews voorleggen van expats die onze samenwerking uitmuntend vonden.